Tuesday, 8 November 2011

alamak aku lupa pulak nak perkenal kan diri aku =='

assalamualikum :) hehe nama aku jannah , umur aku 15 tahun yee taun nie PMR ngee~~ aku sek kat SMK CONVENT TAIPING ...yes dah sekolah pon dekat TAIPING ofcoz lee aku orang TAIPING alorh kome nie HAHAH :P aku suka baca novel aw aw aw <3 minat gila :) sampai kat sekoolah tu kadang2 aku tak makn sebab nk beli novel n TOPAP je :) aku suke dok umah je aku tak suke keluar rumah sebab aku rasa SOO boring ==' saya tak kapel ! ha jangan tanya aku sebab apa aku tak kapel  because aku akan  jawab macam nie AKU TAK NAK KAPEL , AKU RASA STUDY LAGI PENTING DARI KAPEL !  ==' kalaw aku nak kapel pon tunggu aku dapat keja bagus2 dulu okeh HAHA :)  aku nie suka gelak memang suka gelak HAHAHAHAHAH ambik kaw :) aku nie agak kasaq itu pon dengan ORANG  YANG AKU TAK KENAL SAJA  HAHA sapa suh kacaw aku memang lah aku kasaq apa la ==' cita2 aku nak jadi esh cek malu la nak habaq HAHA cita2 cek nak jadi POLIS hehe aku minat gila la nak jadi polis ngauummmmm  <3 ;D ok la bye sekian......

selesai :)

YAHOO !!! akhir nya jadi jugak blog aku heee ;D blog lama good bye ! HAHA , puas aku hias blog nie HAHA hasil titik peluh aku nie kahkahkah btw thnks dut ;) sayang hg :) <3  gambar2 yang aku letak tu semua kawan2 FACEBOOK aku n sepupu2 aku heee...siap jugak blog nie wow SERONOK gila aku bila BLOg aku dah siap mcm org gila dah nie HAHA :P  semlam aku p beli novel WOOT WOOT tajuk dia TAKKAN MELUPAKANMU hohoho buku nie bukan pasal cinta cintun ok :) aku suka baca novel tapi kankankan karangan aku kat sekolah tudia HAHAHA paham3 jela YE... sekarang hati aku dup dak dup dak dup dak HAHA sebab RESULT aku akan keluar bulan 12 nie je pon hohoh aku takot nak p ambik serius aku cakap aku takot nak p ambik :'( ok la bye2 esok insyak allah jumper lagi :)