Friday, 18 November 2011

seronok + sedih

Today is Thursday(17/11/11) rite ? hmm pagi tadi p sekolah kena bawak tong air n kek J ye muka aku jer tong air ok takpa aku tak kisah pon...sampai2 sek sume pakat mai lambat HAHA aku dok ingat hangpa sume tak mai dah ! ==’ pas tu aku ajak intan p letak barang kat  dalam kelas...n then bunyi loceng KRINNNNNNGGGGGGGGGGG ! menanda kan kena p perhimpunan la apa lagi J kelas aku kena berdiri lagi sebab kelas TERRRRRRRRRBISINggggggggggggggg HAHA ter baek la... hari nie ader jamuan..kami sume susun meja J aku n aqilah p beli air HHAHA time nak angkat tu aku gan aqlah punya la gelak megekek2 :D seronok sangat tangan aku dah merah sebab SEJUK :D heheh n then aku n aqilah buat air starwberrie uhhuhh dap eehhh , zahidah n diva p bg kad jemputan kat cikgu2 ;) pastu kitaorang kemas sikit3 ,aku gan zahidah p ambik mop...aku mop..uhuuu rajin tak aku ? HAHA perasan je aku nie....pastu tunggu pn misah ambik nasik kat selera kampong :) pn misah panggil dut suh ambik aku pun nak meyibuk jugak HAHA ikut la dut p ambik...pas tu tuggu pn misah mai kelas baru boleh makan...kitaorang tunggu lama la jgk dalam 10 lebih baru cikgu2 mai :D cikgu2 puji kelas kami sebab sabar tunggu cikgu n makan sekali HEHE......ramai jugak cikgu mai , macam kenduri je heheh TERRRBAEKKKKKKKKKKkkkkkkkkk 3K6, taun nie baru ku dapat rasa jamuan sebab 2 tahun berturut2 kami tak buat jamuan :’( thanks a lottt pn misah sayang cikgu <3 ... makanan kita orang habis ;) bila dah habis senang kerja kami untuk mengemas :) aku kutip sume sampah2 buang sampah kat bawah mop lantai balik n aku gan zahidah susun meja balik yg len HAHA sibuk kat bawah tangkap gambar... yang ade kat dalam jus sit n see...pastu kan dah habis sume2 aku turun bawah gan qilah n zahidah dok posing2 HAHA aku Nampak echa aku panggil dia ,dia kata jap pas tu T.T belah cam tu jer sambil makan appel :’( sedihh jugak la kan aku..aku usya dia gan kawan dia dok kat padang... dengan hati yg hampa aku kata dalam hati hmm biar la kat takpela dah tak sudi kan,aku tarik dia dia tarik kawan dia hmm tak pe...saje je nak jumpe dia kot2 taun depan aku dah  pindah kea per haa tak dapat jumpa dah :’( takpela dah orang tak sudi....aku p dok kat pondok aiq mata aku pulak boleh melilih haiyoyo sensitive betol hati hg jannah...tah kenape aku boleh sedih sampai mcm tu sekali T.T  sebab dia tak nak jumpe jer pun jannah jannah...teruk betul zahidah ,diva, aqilah dah gelak mengekek dah kat aku HAHA tak la wei gelak la hgpa..time nak balik joe dah peluk salam aku huaa nak nagis laaa,intan pun sama salam2 peluk adoi...time last nak balik aku salam farah sebab esk dia tak dating n p china terus huhuhhu rindu lah aku kat hg nanti tak boleh nak mesej :) balik umah bapak aku bisingg sebaba aku kacaw adek sampai nagis2 HAHA nasib hg laa adek dapat kak long mcm nie suka kacaw hg Tanya banyak soalan kat hg HAHA :D  hari nie aku seronok sangat taktahu kenapa tibe jer seronok semacam HAHA masyaallah hg nie jannah.... esk last sekolah SEDIHHHHHH ! sabtu keluar p lake gan member..#ayah bagi la kak long p ts bole la bole la nak p jugak nak jugak nakkkkkkkkk juga naakkk juga,nak beli baju je ayh boleh la boleh la PLEASEEE ayh T.T....... oklaaa nak tido dah byee muah sikit :* .. daa swett