Saturday, 31 December 2011

O.o

okey aku sedih  tak dapat teknik tapi takper laa , memang aku tak nak masuk pon , tapi kalaw dah bg perluang mesti aku nak hehe ,nvm lah :) i can smile :) TEKNIK bye aku tak p kat hg :'( CONVENT aku sayang hg aku dok sana sampai from 5 laa nampak gaya nye :D okey jugak p convent belajar pandai2 :) jgn sia2 kan.. orang laen belambak nak masuk convent tapi aku ? nak keluar pulak hehe....mencari pengalaman :) tapi hakikat nya aku tak keluar dari CONVENT ! convent pon best jugak :) boleh p kem KRS lagi :) naknaknak nak p... kawad sama2 hehe mcm2 lagi lah....