Monday, 4 June 2012

kita bertemu...

awak saya harap awak ingat macam mana saya ingat niee....

25 september 2011 
kite berkenalan hanya di muka buku..  
saya mula nampak awak masa dekat libry okeyy first2 saya nampak kawan baek awak tuu ariff soo saya diam jelaaa pas tu kawan saya bagi link fb awak sory yeee awak jangan marah taw...pastu saya add laa awak , awak app saya saya dengan gedik nyaa dengan muka tak malu nyee saya tegur awak HAHA bila awak reply hati saya niee tudia bukan main seronok lagii tahu ? pastu tiap kali kita on 9 mesti kite tegur kan ?  






tapii bila awak cakap macam nie saya dah rasa pelik hewhewhew pastu saya mula rasa segan dengan awak  tahu tak ? awak perasan tak :D





masa awak cakap niee saya rasa terkecut gilaa awak ajak saya p libry lagi hahaha

  10 november 2011
 kite mula relationship kite ;D masa nie kite tak tukaq lagi nombor telepon kan saya tak terpikir pun nak nombor telepon  awak hahahahah...


18 november 2011
kita face to face awak ajak saya....tapi sebenar nya cuma kebetulan saje kan ? sebab awak ada jamuan pengawas saya pulak ada jamuan kelas...  time ni jugak awak mintak nombor telefon dekat saya , saya bagi dekat awak sebab saya percaya dekat awak...lepas tuu awak terkejut saya bagi macam tuu jee nombor saya kat awak ;) hehe mesti lah saya bagi kalaw tak bagi macam mana nak jumpe? takan nak bukak fb kot hahah...


19 november 2011 
pada pukul 1o pagi macam tuu , dekat depan zoo taiping , kite jumpe dan bertengtangan mata antara satu sama lain hewhew... tapi  sebelum kite jumpa saya takot sebenarnya  mak saya dah pesan p sana jangan nak mengedik pulak jumpa kawan fb laa apa laaa...mama dapat tahu siap kamu yee itu lah mak saya cakap ;) hmmm masa kite jumpe tuu saya pakai baju warna pink ._. meman lawak sangat bila saya pakai baju warna pink , awak pulak baju kemeja kotak kotak kan kan kan....sayaa ingat lagii awak ;D awak nak tahu tak awak lelaki pertama yang saya kenal di facebook lepas tu face to face pulak...selama nie saya mana ada nak jumpe budak laki  , nak keluar pun saya malas HAHA... gambar yang kite tangkap tuu awak simpan lagi tak ? dulu awak kata awak simpan tapi tuu dulu sekarang  nie simpan tak ? saya masih simpan sebab gambar tuu gambar pertama yang saya tangkap dengan budak laki :) selama nie mana ader saya nak tangkap gambar dengan budak laki tah kenape pun saya tak tahu.....lepas tuu saya suruh awak hantar gambar tu kat saya awak tulis 'sayang selalu <3' HAHA muka saya masa tuu memang buruk gilaa laa awak ;) time nie awak bagi kat saya bear tuu tapi saya tak bagi awak apa apa pun...yelaaa kan saya kata saya baru pertama kali jumpe budak laki....


25 may 2012
awak call saya , maaf awak saya ader dalam kereta nak pergi kuala gula dengan family...kite msg sekejap jee kan ;) okey saya faham awak nak trial dah kan ,saya ingat awak tak  tahu befday saya  sebab awak tak penah tanya pun dekat saya pasal benda niee awak tahu tak time awak cakap selamat hari jadi tuu saya memang terkejut gila2 lah hmm thanks sebab ingat befday saya ;) baru saya tahu awak selalu stalker fb saya hahah k saya mula segan >.< awak ajak saya jumpe tapi saya tak boleh dan saya cakap 27 boleh laaa...


27 may 2012
okey balik tusyen saya terus pergi a rahman sebab awak tunggu saya dekat sana okeyy saya pakai baju kelabu awak pulak segak bergaya dengan baju melayu unggu awak hee comel tahu <3 btw thnks bg samppai dua hadiah saya bagi satu jee dekat awak :')



8 jun 2012
okey HAHA tergerak hati nak jugak ikut mama masuk kat atm maybank tu sekali aku masuk tu diaa nampak cik fik tengah tunggu nak keluaq kan duit kot , hahaha aku nak keluar dari tempat tu sat g mama kata apa pulak kan , haha massa tu aku dah tak taw nak buat apa tangan aku dah sejuk , jantung berdenyut kencang haha sebab segan laa aku dengan selekih tetibe ter jumpe pulak kan....cik fik cik nah ingat cik fik tak perasan cik nah sekali cik nah pandang kat luar nampak cik fik semyum kat cik nah mesti laa cik nahh senyum balik tapi cik nah cover dekat mama :D hee hepi tahu , baju pink comel :P