Monday, 28 May 2012

harijadi aku ke 16 dah tuee....

26 /5 12:00

happy birhday too me happy birthday too me <3 hee ter haru gila aku hmm kat sekolah depa sambut befday aku hahahaha siap nyayinyayi lagi hahah okeyy malu laa kawan2 :') okey yang sorang nie pulak hehe bagi kite terharu jee , kite ingat dia tak ingat birthday kite ruperupenyee dia tahu , then tanye di mana tahu nie die jawab stalker fb awak laa HAHAHA ada orang jugak nak stalker fb kite yee :P... malam tuu kite pergi kuala gula taauu awsome sangat makan ats tuu eee takot laa mamaayah karang tergelam macam mane yang tuu jee dalam fikiran kite hehe... masa dalam kerete dia kol kite err awok disana sory laa mamaayah ader takot nak angkat lagi pun kan sana takberapa nak ader line soryy nyee awak , tp masa awak cakap selamat hari jadi tu kite terkejut gilagila :D heee btw thnks yee  <3 kawankwan aku buat surprise kat aku hehe tekejut  laa cekak cekak sekalian heee cindy bagi teddy punya laa besar ya allah comel sangat heee thnks taw cindy , toh pie wen n simmitra :)  time kite p makan denganfamily kite dekat pasar tadi kite nampak ada budak nie comel  tinggi , pakai baju hitam  then baju sejuk warna oren kitee tengok dia hehe ingat kan sape upeupenyee en fik dengan mak dia hehe....

27/5 7:05pm 

kite sampai kat a rahman  cik fik nak jumpe cik nah pun cakap okey..
okeyy masa dalam kelas bi tadi kite fikir macam mana nak bagi hadiah tuu kat en fik sebab intan lupe nak bawak haii dok fikir mavccm mana niee kan pas tu abang inatan mesej mama suruh balik 5:30 ! kite punya laa seronok macam ape jee lagi kan hehehe :D masa nak balik tuu kite berkalikali cakap dekat intan bawak taw intan jangan lupee taw ! pukul 6:30 pm time sejarah aku dah tak tenteram tangan kaki habis ketaq haha lepas tu mula la kan start kalut aku hee hati aku dah kecut habis dah..pukul 7:00pm  kite lagi kalut HAHA , sampai kawan kite kate 'jannah rilekrilek buat macam biasa jee' korang tak tahu perangai kite memang  macam nie kalut semacam... sambil jalanjalan tuu  hati kite dupdapdupdap dengan kencang sekali youu kite takot ! sampai kat tepi tmc  kite nampak baju melayu warna ungu oh  comel nyee en fik niee dari jauh sori yee kite lambat hee :P sampai kat a rahman tuu kite terus tarik tangan intan jalan dengan kite terus p dekat dia dengan muka kite belemos bagai err malumalu (>.>) (<.<) jumpe sekejap jee pun baguih jugak sebab perut kite dah lapa hehe :) en fik sori laa cik nah bagi hadiah kat en fik satu jee tapi en fik bagi kat cik nah nie sampai dua (~.~) acano tuu btw thank yee bear tuu comel sngat :) cawan tuu pun :D ily laa :)


mama nak jugak lesen moto... tak nak tunggu keja susah laa mama ambik time keja...mana nak tahunkan kotkot kakak dapat masuk universiti kee kena duduk jauhjauh kee macam mana ? lesen tak dee dok dekat tempat orang hmm nak jugak dah lama tunggu masa nie nak jugak nak jugak (T.T)  kakak tahu mama bagi kakak ambik kan cuma ayah jee bantah dalam kereta tadi kan kakak tak nak ambik waktu kerja susah laa mama kakak tak nak....ayah kakak bukan nak ikot orang tapi kakak memang dah lama nak lesen tuu.... kakak nak yang tuu jee...sekarang tengah murah sebab tuu kakak nak p ambik jugak nanti kalau kakak dah kerja baru nak ambik kan dah jadi mahal :( kakak mana nak ikot orang , zaman dah laen dulu yelaaa ambik waktu kerja , sebab umaur 18 baru boleh ambik kan, sekarang 16 dah boleh ambik......nak jugak nak jugak !!!! hmmm sampai rumah terus mandi masuk bilik menagis sebab ayah marah hmmm kalau adek nak ape semua dapat mahal kee murah kee mesti dapat...adek nak ape mesti dapat tapi bile kakak cakap macam tuu mama mesti cakap adek masih kecik lagi...dulu kakak kecik tak macam tu pun kan....kakak nak ape mesti kakak kumpul duit baru dapat hmm hp rosak kakak tak mintak pun , kakak ambik getah kakak ikat jee.. oramg nak cakap ape cakap laa kakak pakai jee...janji boleh mesej sudah laa...yang laen tak penting hmmm sedih sangat asyikasyik adek adek adek...... yelah yang buruk semua kakak , adek semua baekk jee...yelaa adek tu pandai kakak nie tak pandai kan...buat ape semua salah....selalu yang kena marah kakak, adek ? kena pujii jee memanjang.... dah ar byee !