Friday, 18 May 2012

nathing

salam sejahtera , salam 1 malaysia , okey hari nie aku balik sekolah pukul 1.20 pm , balik sekolah mandi , makan semua nak sekarang update blog ;D okey pagi tadi sampaisampai sekolah aku cari syairah okey beg je ada orang tak dak , soo malas aku nak carik hang , hang bukan nak sangat pun cakap gan aku , asyik buat muka jaa kat aku --, k TERASA sangat :\ okey abaikan dia , OKEY hari nie aku exam  EKONOMI RUMAH TANGGA haha PUNYA LAH SENANG baq hang TAPIIII aku punya RDA tak dapat jawapan aku tak taw apa masalah RDA tuu errr BENCIBENCI ! okey pas tu p rehat nak lepaklepak gan intan nak masuk kelas cikgu pulak ada intan pulak terus hilang kan diri , err hang p mana intan belian ooiiiii hmmm jenuh aku cari hang tak jumpa pon....pas tu exam ert paper 1 pon bermulaaa..



*kenapa aku semakin meluat kan hang wehh ya allah jangan laa bagi aku macam nieee.. :\
*kenapa aku dah tak ingat kat dia ? hmmm
*err tadi sembangsembang kan , aku terpikir raya nanti nak pakai kontek lens laa ;) gedik nak pakai hehe 
*isnin nie takut laa science TT
*wehh syairah jangan marah aku pasal yang atas sekali tuuuuuuu  yang pasal cakapcakap tuu...benda betul kan , k aku REDHA......