Wednesday, 4 January 2012

SELmat KEMbali ke SEKOLAH !

haha , okey2 4/1/2012 sekolah dah mula !hari pertama aderk aku sekolah ! nn aku di form 4 ! YEAHH ! memang payah laa form 4 ! pagi pagi p sekolah dengan semangat bangun  siap2 semua nn mama hantar aku p sek :) pas tu nampak kereta dut sok tunggu dia punya la lama hahah then syairah lak mai ! pas tu  lepak kat tempat biasa hahah nn p kat dewan perhimpunan pas tu ader ucapan n bla bla bla :) pas tu r4 kena p dewan konsert sebab ader orentasi samapi jumaat nie nn paling menyeronok kan SABTU NIE CONVENT SEKOLAH yeah kami ader gotong royong :) ok lah pastu balik p tusyen 5 org je yg ada kat tusyen hahaha k la nak terjut atas katil hohoh nite :)