Saturday, 26 November 2011

aku punya hati, tuhan saje tahu :(

Lama tak update blog J rindu nyer blog aku nie heheh dah mcm boyperen aku dah blog nie ! blog dah tahu sume isi hati aku xD , apa yang aku suke apa yg aku tak suka :’) thnks blog sebab dengar masalah hati aku , sedih aku , gembira aku, excited aku, hmmm sayang laa blog nie :) tapi kan....blog hari nie saya nak cerita saya tengah sedih , sedih sangat..... tak ada sapa pun tahu kecuali awk blog :( yerr memang saya kuat cemburu, yela sape tak cemburu perempuan laen yg dok msg gan die n kol2,memang aku cemburu,*a* kalaw hg nk gayut gan dia pon hg  terus terang jela gan aku aku tak mara.... nie tak hg sanggup TIPU aku kan ? pastu tak pasal2 aku hntar msg kat ‘gampang sial’ haa kan dah kena maki gan aku macam tu jer...btw sori....aku sedih sebb orng buat mcm tu kat aku... aku kenal hg dah lama....takan hg nk ulang peragai hg lg...tolong laaa jgn...hati aku dah banyak kali sakit, TAPI AKU PERCAYA HG ! AKU TAW HG DAH BERUBAH KAN KAN KAN TU JE YG AKU HARAP ! aku taw semua orng tak prefect ! aku sendiri pun tak prefect kan aku taw !!!!!! tapi jgn tipu aku....selama nie hg tengok aku marah2 biasa je....tahap marah aku ader had , jgn ingat aku diam oh taper jannah tak kisah la apa la....sekali aku marah merajuk,hg pon tak kenal tu aku HAHAHA , selama nie aku marah pon maen2 merajuk pon sekejap je....sekali aku marah keluaq suara jantan aku kot, sekali aku merajuk tak dak laaa aku nak msg or kol dh....ntah2 hg pon tak dapat cari aku.....aku kalaw marah or merajuk sekali terok.....memang hg pon tak kenal sapa aku....semlm hg kata hg dah gantok nk tido la apa laa ok dari situ aku taw hg tipu aku, time aku miskol tengok2 WAITING CALL hmmmm hati aku dah hancur dah semlm hmmm tp...aku diam...mls nk gadoh2....aku selagi aku mampu senyum aku senyum : ) dalam hati hmmmm.....sumpah aku cakap aku memang kuat cemburu ! aku mula cemburu sebab pertama kali hg tipu aku :( aku percaya kan hg,aku nak hg taw tu jer AKU PERCAYA KAN HG !!!! aku taw hg selalu baca blog aku....sori aku mintak maaf kan hg kalaw hg terasa,nie tempat isi hati aku ape2 hal aku cerita dekat sini je....ok tutup story pasal nie....aku dah lupa kan tp....tadaapa la.... I JUST TOO SAYY SORY ! SAYA MINTAK MAAF !

HAHA, today soo hepi n memalu kan aku....selama nie aku syok sendiri ke ?? oh tidak2 aku tidak syok sendiri.... aku akn msg gan hg tahun depan ok ? xD ....aku tak taw kenapa aku tak boleh nak kapel balik... serik bukan la... aku dah biasa sakit hati...menagis malam2 sorang sampai tertidur heheheh...terok tul aku nie..NOW LIFE MUST HEPI ! tu jer aku nak nak tak nak nak jugak !tak tak kira nak jugak ! hehehehe ros kata aku gila huhuhu... TAKPER HAVE FUN...
 Mama, kak long nak jadi PHOTOGRAFER boleh tak ? kak long tahu mama tak bagi kan?? Tapi kak long minat sangat :( boleh laaa mama....kak long teringin nk jadi jurugambar T.T ..
Okey hari nie last aku up date blog ! pas tu seminggu aku tak jumpa FACEBOOK . BLOGGER grrr rindu lerr nanti aku : ( ok seminggu tu aku p tapah p umah ayh hmmm kompem boring asyik tengok orng jerk at sana btw tk per ros ikut....hmm topap tak yah laaa topap takdak sapa nak msg aku pon....