Monday, 19 December 2011

peace (Y)

today is monday say peace (Y) ok hari nie pagi3 lagi dah bangun :D mama gerak ajak makan kat luar soo ikut jer laa... dah p makan , p bayaq bil n bla bla bla....masa  balek dari makan tu abg angat aku msg soo balas je la kan n khai pon msg aku :D sukee nyee aku kan dah minat dekat suara kai laa nmpk hensem laa awak :D sampai awak masuk dalam mimpi saya HAHAH bukan awak sorang jer tapi gan family huh terok tol la aku nie hahahaha... ok jari nie memang aku agak marah geram doh gan hang ! errr k fine aku terima ! khai ajak aku kapel rr sori la awk kan saya dah cakap kat awk hari tu alaa takan tak ingat kot yg msg sampai  4 page tu awk heheheh sori yerr banyak sangat saya tulis :)  k memang lama aku tak update blog sebab aku sibuk :") hais aku risau laa nak ambik result nie mama cakap kalau dapat 8A mama bg camera yg aku nak tu n paling bg aku down mak aku cakap , mama berani janji mcm tu sebab mama tahu kamu tak kan dapat 8A ok sama tak terasa kan kalaw mak sendiri cakap macam nie rr memang rasa malu n nak menangis mana tak nyer cakap depan sedara mara aku pon ader perasaan hmm , n2 nana tunjuk i pad dia kan aku huh lawa laa na , nnn mama cakap kamu dapat 10 A baru mama beli ok kalaw aku betol2 dapat SPM 10A macam mana nak ker beli ?? yg aku taw mama selalu mungkir janji sebab tu kalaw aku nak apa apa aku kumpul duit sendiri nn beli apa yang aku nak...tak ader laa org nak ungkin2 mara kan ?! okey....mama takper :D