Sunday, 20 November 2011

=_________=''

Heee , today is Sunday > 20/11/2011< lawa kan nombor nie :’) hee hari nie bangun awl sebab tejaga awl ,tido umh pah :’) pas tu bangun jaga iman, n then mandi2 pastu on 9 laa ap lagi..huhuhu hari memeng penat ! tak boleh kata apa dah penat sangat2 ! tengahari tadi intan mai umah lepak2 depan laptop...coz mak dia ader hal....soo dia mai umah aku...dia pon kata dia penat gila -__- pas tu ptg  dia balik :’| pastu syafika gayut gan aku guna hp rumah it s okey :D aku gelak2 gan dia HAHA ingat nk skype tp aku malas tahap gaban lah nak skype penat laaaa....nie pond ah gantuk esk jumper lagi =.=’ good night sweet HAHA