Tuesday, 15 November 2011

aku TAKAN give up !

Hmmmm pagi2 lagi aku dah sampai sek J aku temenung pagi2 td it’s okey laaa ... And then ader pertandingan fesyen , and silang kata ! memang bosan hari nie... time fesyen memang aku tekejut tibe2 pn siti panggil aku aku pon tak taw tema ap yg kelas kita orang buad ==’’ aku bantal je cakap tema BANJIR ! lantak laa...budak india la depa yg kena p pas tu pakat dok lari ! jumpa aku tetunduk2 awt ? TAKOT KA? Taw pon takot ! hmm time silang kata aku 1 group gan  AQILAH ,ZAHIDAH ,INTAN ,SYAIRAH ! aku tak kisah pon dengan group gan sapa2 pon tak pa J pastu aku lepak2 gan ros date jap gan ros J esk dia nak p dah kem sedih aku tak dak kawan dah....hmmm it’s okey saying ! HAHA balik umah p dapur , tengok ade kfc nyum2 tp aku takot nak makan t adek aku mara pulak soo aku cubit sikit je laa... hmmm pastu aku mandi on 9 jap pas tu tetibe badan aku sakit2 aku tidoo laa..bangun2 tido ayah mara hmm nasib laa kann kalaw adek tu tak kena marah langsung...nmpk sangat ayay dh tak saying aku macam dulu :’( sedih ! mama balik keja dah bising2 kat aku Nampak sangat mama pun dah tak sayang aku ! it’s ok...yelaa mama gan ayah kan selalu bagi harapan kat adek je ape2 pun adek kadang2 aku kecik hati..aku sedih tak sapa pun taw,aku nagis sorang2 tak dak sapa pujuk hmm kadang2 mama gan ayah cakap selalu sindir aku ,selalu rendah kan aku ,selalu  malu kan aku !!!! perasaan aku memang tak payah Tanya la kan ! S.E.D.I.H !  yang paling aku in!gat sampai sekarang mama cakap macam nie JANNAH NIE TAK BOLEH HARAP ESOK BESAR TAK TAW LA KEJA APA MAK HARAP KAN ADEK JELA YANG JAGA MAK  !  hati aku memang jgn tnya laa kan ! KECIK HATI bercampur SEDIH ! hmm ok laa... tengok la 1 hari nanti aku akan buktikan !  orang selalu pandang rendah kat aku kan ! ok tak pa ! aku mengaku memang aku malas !  sebab benda aku tak minat mana boleh paksa kalaw tak minat ! tengok la nanti orang cakap aku nie malas ! bodoh ! tak reti dress up ! tak up to date ! ok fine aku akan buat ! memang aku pendiam ! diam2 aku ada makna !  J