Friday, 3 February 2012

korang :')


NUR DIANA AZREEN(joe)
okay nie kawan aku dari darjah 1 lagi sebenarnya cuma kami tak rapat je waktu tu,hehe dulu masa sekolah rendah dia tak pakai tudung sweet jer muka dia dulu2, waktu darjah 3 kami baru nak rapat2 tp tak jugak dia suka buli aku haha tp weh aku tak kisah sebab masa tu memang aku tak ada perasaan haha , masa darjah 1 aku rasa dia kelas 1 kesume rasa nya pakai laptag wana hijau hehe , aku 1 seroja laptag wana pink awaw haha masa darjah 2 azreen cempaka , aku kesume ,darjah 3 aku cempaka dia pon cempaka sampai darjah 5 kami cempaka naik darjah 6 kami teratai <3 rimdu time tuu kan joe ?? selalu kita buat masalah kan kan kan :) naik sekolah menagah lagi best dari f 1 sampai f 5 nanti kite kelas sama kan kan hahah.azreen nie ketua kelas aku , aku lah penolong dia, dia nie agak lawak laa , kalaw dia gelak tambah2 dia merajuk hahah sweet jee :) k habis dah cerita pasal azreen ...



NURSYAFIQA RAFIEE(dut)

okey dia nie boleh perkatakan  kawan baik aku , aku kenal dia dari darjah 1 hahah tp aku tak rapat sangat sebab  dia kelas cempaka hehe ,masa darjah 3 kami kawan2 cam tu jer la masa f 1 dia kawan gan aku tp tak rapat wak tu f 2 dia mula rapat gan aku ,aku pon kawan jela gan dia sian aku tengok dia mcm tak dak kwan ja haha , jahat nya aku gelak kat hg dut ok2 sori2 , aku suka kawan gan hg dut walapon hg kuat bercakap , suara hg kuat nak mati ,tak reti dok diam tapi aku sabaq jeyla dok sebelah hg , btw tak kisah pon ,hehehe hg kuat merampui kan ? kenapa dut hg kuat merampui aku pon takot gan hg  taw dak..tapi hg baek hg selalu tolong aku , mai umah aku teman aku dok umah sorang2 sebab aku takot heheh THANKS  DUT <3 kite dari f 1 sampai f 5 laaa sama kelasss nmpk gaya nya nyee tahun depan dok gan aku lagi okey (Y) k habis pasall dut...




ehem2 wahai lelaki sila baca ni ...

HAHAHA bila aku baca post nie aku pon gelak sebab aku pon pernah ckp mcm nie :3




‎1) Kalau pompuan kata : oklah wak,kita sembang lain kali yek.
Maknanya : dah le tu…maleh dah nak sembang ngan ko..boring!

2) Kalau pompuan kata : tak pe,saya tak kisah..
Maknanya : sape kata aku tak kisah?

3) Kalau pompuan kata : kita kawan aje lah ekk..saya memang suka kat awak tapi saya suka sebagai kawan je
Maknanya : aku memang tak nak kat ko..kalo cakap kang penyek plak muka tu..

4) Kalau pompuan kata : eh….u call ekk? i tak de receive call dari u pun…
Maknanya : memang no ko naik tapi saja aku malas nak jawap.

5) Kalau pompuan kata : lain kali je la kita keluar,i bz la sekarang ni…nanti i free i call u ,kay?
Maknanya : aku tak nak keluar ngan ko,tak reti2 bahasa lagi ke?

6) Kalau pompuan kata : i sebenarnya tak la memilih sangat.
Maknanya :sape kata aku tak memilih….please. .kalo nak makan pun harap aku belanja,boleh blah la…

7) Kalau pompuan kata :i tak kisah penampilan u macamana pun
Maknanya : ya Rabbi!selekehnya pak we aku…

8) Kalau pompuan kata : lain kali kita keluar lagi ekk?i kena balik balik cepat la…ada hal…
Maknanya : inilah first and last aku keluar ngan ko…

9) Kalau pompuan kata :saya suka lelaki yg mcm ni…mcm tu..bla…bla. ..bla…
Maknanya : excuse me!ciri2 tu tak de kat ko..so..paham2 sendiri la..

10) Kalau pompuan kata : u keje kat mana?as what?
Maknanya :kalo setakat keje ntah hapa2 tak payah le ngorat aku…

kalu makwe hangpa ckap camnie..... bermakna ada maksud tersirat seperti diatas.....