Monday, 14 May 2012

hmmm

hai , masalah aku masih tak selesai lagi aku masih tertanya tanya sampai sekarang... okey firasat aku kata relationship tu hanya FAKE  ? rite ?? hmm takpa tak kisah.... kenapa hati aku masih teringat kat dia ? rindu kat dia ? eshh hang niee kan aku tengah exam niee jgn bg aku teringat kat hang ! nie aku nak GELAK BESAQ NIEE !!!! hg tak cam suara aku kan ? okeyy soo good....... actully member bek aku yg ckp gan hg bukn aku okey (Y) apa yng hg ckp tuu tak pa aku tak kisah taw wehh... HALIMATUL thanks weh !! mendengaq cerita sedih aku hahahaha :')