Monday, 23 January 2012

lala !

sekom, hehe dah lama aku tak bukak blog :) ok2 korang apa khabar ?  sihat ? hehe kite bayank kerja sekolah lah.. hehe rabu nie nak p maen bowling ^^ ..okey sebenar nya aku nak g taw nie aku dah single HAHA pecaya tak pecaya tak ?? ken jugak pecaya , aku saje2 je buat relationship gan capital S... ehemm *h** tu laa sapa suruh awk curang ? dri dulu saya sabaq ja gan awak  taw tpi sekarang no no no ! i repeat ! NO NO NO ! aku tunggu habis form 5 baru aku nak kapel wee :DD azam  aku nie :) semalam aku p kenduri umah sedara aku ada la usya2 jugak hahah gatai naa aku nie...usya ja pon..tp tak ade berkenan  di hati :( ok bukan aku memilih tp...aku tak minat laa yang buat muka poyo aku rasa nak sepak ja..yang pakai cermin huhu bukk laa bukan nya panas terik pon :) haha dalam kereta paklong tanya dah ader calon ke hikhok ^^ mestilah tak ader lagi (Y) awal lagi la nak cari calon..spm duluu :) aku tak nak ikot mak aku kawin awl ... hahaha nak kawen umuq 25 ceit janah2 dah2 hahah berangan jaaa...ok laa bye sekom :))