Tuesday, 24 April 2012

hari yang paling aku seronak :')

bangun pagipagi dah bersemangat nak p sekolah sebab budak tomey nie nak mai sekolah aku masuk choral speaking laa katakan , ecece , err aku memang seronok yelaa dah lama aku tak text dia , kol ? HAHA gelak besar laa aku langsung tak penah last aku kol dia masa bulan 11 , 2011 masa tu cuti sekolah.....then tadi aku nak p libry ,masa nak balik tuu aku nampak laa si megat arif niee, aku ingat arif tak perasan sekali dia pulak tengok atas eh eh aku pun gelak laa tengok dia sekali dia g taw syapik , oh segan nyaa aku , aku selekh sangat hari nie , sekali syapik mcm tekejut pastu aku gelak jelaa dia pon....masa tuu ya allah hepi nyaa aku !! sirius aku rindu kat dia , sekali dapat jumpa pulak hahahaha lagi seronok laa wehh.......masa rehat nampak dia lagi , tp dia buat macam tak namapk aku err tak palaa , pastu aku naik atas aku nampak dia makn kat kantin dengan perempuan *k tak cemburu pun dalam hati err* perempuan tu kawan dia laa...tapu aku hepi sangat dapat tengok dia....
___________________________________________________________
 okey masa nak mengumum kan pemenang tu aku dok atas nampk dia lagi eh ! asyik aku jaa nampak dia , dia ado nampak aku ? hahaha :'(....okey convent dapat no 3 taniah laaa :')
___________________________________________________________
 awak kita nie sebenar nya apa ? adakah kapel ? adakah tidak ? eshh keliruu sangat !
saya takut nak tanya kat awak nanti awak kata bila masa saya mintk kapel sudah malu laaa sayaa ! relationship tu betul2 ka ? ataupun hanya FAKES ! harap sangat awak bagi taw saya benda yang betul ! :|
___________________________________________________________


nie haa mohd syafiq iqmal & megat arif
depa nie memang tak boleh lekang , berkepit jaa dua orang :3